蒙彼利埃社区幼儿园
Montpelier Community Nursery
2014-08-05 13:13:01    | keywords: 蒙彼利埃  幼儿园  社区 
蒙彼利埃社区幼儿园
  • 最新工作 Latest Jobs
     
幼儿园的建筑风格类似凉亭,屋顶延伸出来形成半户外玩耍区,对面是一座公园。材料搭配是方案成功的关键元素。染黑的西伯利亚落叶松在树景中毫不显眼,与洗白的室内木质材料却形成鲜明对比,令这些有趣的事物显得生动逼真。
 
从明管到幼儿园家具和装饰材料的选取,所有的细节都得到很好的控制。设计围绕教育体验,追求简洁的风格:考虑周到的婴儿车商店;凹陷的入口避免了车辆接送时的拥堵状况;通往公园的大门方便老师们对孩子的监视;室外的玩耍区和花园完美地融合。
 
\

\

\

\
 
\

\

\
 
\

\

\

\
 
\

\

\

\
\
\
\\
The school takes the form of a pavilion opening onto a part-sheltered play area with a park beyond. The selection of materials is a key part of the scheme’s success. The black stained Siberian larch sits inconspicuously in the treescape and contrasts with the white-washed internal woodwork allowing the playful objects to come to life.
 
All the details were well controlled, from exposed conduits to the selection of nursery furniture and material finishes. Simple decisions made for an all-encompassing education experience: thoughtful pram stores and recessed entrances took some of the madness out of drop-off and pick-up times; the door on to the park allowed quiet surveillance; and there was a seamless link to the outer play area and garden.
 
 
Via RIBA
Images: Nick Kane
译:90degree
 
如需转载,请注明如下说明并发邮件至editor@90dg.cn告知我们,感谢您对90degree编辑部的支持:
【90degree授权 (请填写您的名称) 转载发布在www.90dg.cn的这篇文章,Via RIBA  Images: Nick Kane 译:90degree】
 

上一篇:丹麦水族馆—蓝色星球
下一篇:第28大道公寓