劳瑞斯顿小学
Lauriston School
2014-08-12 11:27:37    | keywords: 小学 
劳瑞斯顿小学
  • 最新工作 Latest Jobs
     
20世纪70年代的学校扩建项目将原校园的尺度扩大了两倍,施工期间,学校仍正常上课。为了将运动场最大化,建筑师对教学楼进行抬升,使其坐落在树林间的一座桥上,由此增强了日照、改善了通风环境、扩大了大楼的视野,同时营造了运动场规模的户外玩耍区。
 
建筑师全程与学生互动,和艺术家通力合作,帮助筹款,与预制木板(用于防尘降噪)供应商专家建立了特殊的关系,最后给出了极具创新的设计。
 
一位家长的评价:我们需要灵活的教学环境……每次走进这栋教学楼,我们都发自内心地感到敬畏与惊奇。

\

\

\

\

\

\

\

\


\

\
 

 
This project doubled the size of a 1970s school on the same tight site while keeping the existing school in operation throughout the construction. To maximise playground area, the classroom block was raised on a bridge among the trees, increasing levels of daylight, ventilation and views; and creating an undercroft play-space the size of a sports hall.
 
The architects engaged with the school children throughout the process, worked with artists, helped with funding, formed a special relationship with the specialist supplier of the prefabricated timber panels (used to reduce disruption from noise and dust) and developed innovative design solutions throughout.
 
A parent has commented: 'We wanted a learning environment that was flexible …. we have a real sense of awe and wonder every time we come into the building.'
 
 
Via RIBA
All Photos: Tim Soar/ Meadowcroft Griffin Architects
译:90degree
 
如需转载,请注明如下说明并发邮件至editor@90dg.cn告知我们,感谢您对90degree编辑部的支持:
【90degree授权 (请填写您的名称) 转载发布在www.90dg.cn的这篇文章,Via RIBA  All Photos: Tim Soar/ Meadowcroft Griffin Architects  译:90degree】

上一篇:金斯伍德中学
下一篇:曼彻斯特都会大学商学院